PVC što u prevodu znači polivinil hlorid je materijal koji se dosta upotrebljava u svim segmentima našeg života. Tako je stekao i svoju popularnost u oblasti građevinartsva, pa se koristi za PVC ograde i PVC stolariju. PVC prozori su zastupljeniji kao stolarija u odnosu koliko drvena i aluminijumska stolarija zajedno. Razlog je jednostavan, mnogobrojne prednosti od kojih je najveća cena PVC stolarije, ali to nije jedina prednost, dobra izolacija, zaštita od buke …

PVC stolarija u Beogradu

Krajnje odredište većine stanovništva iz unutrašnjosti koje menja mesto boravišta je Beograd. Trend priliva stanovništva u Beogradu i dalje je veliki i procenjuje se da seon vrti negde oko 50.000 “doseljenika” godišnje. stolarija-pvc-1Sve to ima uticaja za potražnjom za nekretninama, pa uprkos trenutnoj ekonomskoj krizu u Beogradu se i dalje zida i grade objekti. Za razliku od nekadašnje gradnje danas se vodi računa o energetskoj efikasnosti, pa otuda i potreba za pvc stolarijom u Beogradu. Osim zidanja novih stambenih jedica, renoviraju se i stare zgrade, a prva stavka u renoviranju je zamena pvc stolarije zbog uštede u grejanju, ali i hlađenju leti.

Odnos cena pvc stolarije – kvalitet koji pruža je i jedan od glavnih razloga zašto je ova stolarija osvojila tržište u Beogradu. Ispunjava sve zahteve koji su potrebni u savremenom građevinarstvu i što je najvažnije štedi vaš novac.

Osim zime pvc stolarija pravi uštede i u letnjem periodu. Beograd sa svojom karakterističnom klimom koja u letnjem periodu donosi visoke tempertaure, što traži i zahteva i rashlađivanje. Pvc stolarija u Beogradu mora da zadovolji i neutrališe dosta faktora poput buke, jake košave, niskih i visokih temperatura, jednostavno i lako održavanje, bezbednost i naravno glavni faktor – povoljna cena pvc prozora.

Kvalitetna PVC stolarija Beograd

Pravilno ugrađena kvalitetna stolarija može da odgovori svim ovim gore navedenim zahtevima. Nemojte da cena bude glavni faktor u izboru stolarije od PVC-a, već obratite pažnju na sledeće:

  • Pvc profil renomiranih svetskih proizvođača
  • kvalitetan okov za dugotrajno rukovanje sa prozorima
  • kvalitetno stakolo, po novom standardu troslojno

Bitna je i cena, ali presudan je kvalitet pvc profila i okova. Zamena stolarije je investicija od koje očekujete da vam se u narednim godinama kroz uštedu vrati uloženi novac. Zato kada se odlučujete raspitajte se o proizvođaču profila, kakva se okov koristi za prozore i vrata, kakva stakla imate na raspolaganju, i naravno uporedite cene PVC stolarije u Beogradu.